Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizitúrák képes leírás - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu
részletek »

Vizitúrák - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: belfoldiutazas.tlap.hu » Vizitúrák
Keresés
Találatok száma - 7 db
Gentlemen vizitúrák

Gentlemen vizitúrák

Milyen benyomások értek az eddigi hat vízitúrámon a Gentlemen Toursszal? A szervezők, túravezetők maximálisan rugalmasak, türelmesek és segítőkészek. 200 km leevezése után is 2 kg-ot híztam, ennyit az ellátásról (1 dkg kaját sem vittem magammal), soha nem cipeltem a cuccaimat. Láttam a folyókat nagynak és zavarosnak, de feküdtem benne órákat, a 26 fokos tiszta, térdig érő vízben. Voltam első az aznapi célállomáson, de voltam utolsó is az előző esti nagy buli után kissé másnaposan. Voltam 100 fő feletti csoporttal, de hajóztunk 11-en is. Volt vihar és eső, volt szikrázó napsütés és 40-fok. Volt élmény, borulás, mosoly és barátság, és az emlékeim, amelyek mindig velem vannak. Aki ezt nem próbálja meg, az nem is tudja mit hagy ki az életéből.

Jégmadár Vízitúrák

Jégmadár Vízitúrák

Szigetköz: A Szigetközt az "Ezer sziget országa"-ként is emlegetik, varázslatos élővilága rabul ejti a látogatókat. Szigetek és zúgók tucatjai váltogatják egymást. Kiépített kempingek és jól ellátott bolthálózat található. Úszás tudás elengedhetetlen. A sátorozáshoz szükséges felszerelést mindenki igényei szerint hozza magával. Mosoni Duna: A Mosoni-Duna 120 km hosszú, nyugodt, vadregényes, kezdő túrázóknak ajánlott folyó. A vízparti települések megfelelően ki vannak építve a túrázók fogadására. A túrát érdemes 4, 5 illetve 6 naposra tervezni. Csak úszni tudó és megfelelő felszereléssel rendelkező túrázóknak ajánljuk. Minden faluból buszjárat indul Győrbe , illetve Mosonmagyaróvárra. Csallóköz: A Csallóközi-Duna 150 km hosszú vadregényes folyó. Vízmélysége 0,5-5 méter, ideális kezdőknek, illetve a már tapasztalt túrázóknak egyaránt. A csallóközi Kis-Duna látványosságokban gazdag. Múzeumnak, illetve étteremnek berendezett restaurált úszó vízimalom is található Kolarovónál (Guta). A folyó menti településeken adott a vásárlási lehetőség, magyarul szinte mindenki tud.

Kalandok a folyók útján

Kalandok a folyók útján

Az Eurotrekking Kft. működése, az 1995-ben alakult M+M Túra Bt. megalakulásával kezdődött. Így a 13 év óta dolgozó csapatunkkal bonyolított, jól bejáratott programjainkon túravezetőink tapasztalata és a védőfelszereléseink garantálják biztonságodat.A túrák teljesítését folyamatos oktatással segítjük, így valamennyi résztvevő rövid idő alatt biztosan elsajátítja a túrához szükséges evezés technikát.A professzionális lebonyolításon túl nagy hangsúlyt fektetünk a környék érdekességeinek bemutatására és lehetőség szerint a legjobb körülmények kialakítására. Korrekt tájékoztatást adunk minden szükséges információval, térítésmentesen segítünk a túrához kapcsolódó problémák -- szállás, étkezés, utazás -- megoldásában.A nagyközönség számára ismertebbek mellett nálunk több egyedi programmal is színesítheted utazásaidat. Számíthatsz ránk saját is túraeszközeid beszerzésében is. Tudnivalók:Társaságunk nem utazási iroda, hanem kizárólag sport és szabadidő tevékenységet szervező és lebonyolító cég. Minden túrához túra tervet adunk, amely tartalmazza az útvonaltervet, találkozási helyet, szükséges felszerelést, élelmiszer és ivóvíz beszerzési helyet, részletes programot és minden egyéb praktikus információt! A túra díj az általunk bonyolított konkrét túraprogramokra vonatkozik, részvételre jogosít a megadott feltételek mellett.

Kalandor vizitúra

Kalandor vizitúra

A vízitúra a természetet szerető, és a szabadidejükben is az aktív programokat kedvelő emberek egyik legkedveltebb kikapcsolódási formája! A vízitúrán a nap nagyobb részét a természet közvetlen közelségében tölti a túrázó, a kenuban lapátolva, a folyóparton vagy egy zátonyon kikötve, fürdőzés közben vagy az esti bográcsozás és tábortűz után a sátrában pihenve. Megtalálható itt a kaland, a kihívás, lehet bizonyítani a rátermettséget és a segítőkészséget, lehet tanulni és tapasztalatokat átadni, lehet a természet nagyszerűségében elmerülni. A vízitúra nem egyszemélyes műfaj, a csapatról, a közösségről szól! Lehet itt ismerkedni és barátokat találni, este egy nagyot bulizni, kíváló helyszín a régi ismerősökkel egy hétvégét (vagy hosszabb időt) együtt tölteni! A csapathoz tartozás érzése mindenkinek segít a feloldódásban, az evezés, a fizikai aktívitás pedig egyrészt egészséges, másrészt közérzet javító, önbizalom növelő hatású! Nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett túravezetőink gondoskodnak arról, hogy a csapat a vízen és a vízparton egyaránt biztonságban és a lehető legjobban érezze magát! Lehet vízitúráinkra jelentkezni egyedül, párban vagy barátokkal, a családdal együtt, biztos lehet benne mindenki, hogy a túratársak csak az első pillanatban lesznek ismeretlenek, és hamar kialakul az a közösség, "a csapat".

Kenus túrák a Fertőn

Kenus túrák a Fertőn

Kenutúráink a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő nádasában - csatornákon és belső tavakon halad. Túráink során a Fertő-Hanság Nemzeti Park szabadon és szakvezetővel látogatható területeit mutatjuk be, melyek nagyszerűen reprezentálják a Fertő tó érintetlen, fokozottan védett területeit és ezek élővilágát. A nyári időszakban naponta két túrát indítunk, egyet hajnalban (napfelkeltekor) és egyet a késő délutáni, kora esti időszakban (naplementekor). Ebben a két napszakban a leggyönyörűbb a nádas és nem utolsó sorban ilyenkor van esély érzékelni a annak rendkívül gazdag élővilágát is. Túráinknál nagyon fontosnak tartjuk, hogy a természetet a lehető legkisebb mértékben se zavarjuk, ezért a NA-TÚRA kenus túránál egyszerre csak egy kenuval megyünk be a területre, hogy az ökológiai szemlélet maradéktalanul megvalósulhasson. Ennek megfelelően azon 5-6 fős családokat és kisebb csoportokat várjuk, akik kíváncsiak Közép-Európa legnagyobb nádas biotópjára, nem riadnak vissza a kihívásoktól és az esetleges korai keléstől sem. Nagyobb csoportoknak, diákoknak napközben több kenuval is szervezünk kenus túrákat.

Vándor vizitúra

Vándor vizitúra

Közel 20 év tapasztalata van mögöttünk. Magyarországon és külföldön szerzett szakmai végzettségekkel rendelkezünk. Kezdő gyerekcsoportoktól a "profikig", ez a mi vendégkörünk. Felelősséggel végezzük a munkánkat, ami nem az aláírásodig tart. Minőséget adunk, nem a "heringturizmust" folytatjuk. Áraink tisztességesek, minden esetben egyénre szabottak. Székhelyünk: Kelet-Magyarországon, a Szatmári-síkságon, Fehérgyarmat városában van, a legjobbak közé tartozó gyógyvizű strand közvetlen szomszédságában, a Magyarországi vízitúrizmus legfontosabb helyei közé tartozó tájvédelmi területek mentén, Ukrajna és Románia vizeinek, hegyeinek elérhető közelségében.

Vidám Delfin Vízitúrák

Vidám Delfin Vízitúrák

Hagyományos vízitúra és kerékpártúra a Tisza folyón. A Tisza Tiszabecs és Dombrád közötti szakaszát nyugodt szívvel javasoljuk a kezdő és a haladó túrázóknak egyaránt. A folyónak ez a szakasza kanyarokban, aranysárga homokpartokban igen gazdag, ami az önfeledt strandolás, napozás, kikapcsolódás páratlan színtere. A 15 és 34 km között változó napi szakaszok a kevésbé edzett vendégek számára is könnyedén leevezhetőek.

Tuti menü