Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útinformációk képes leírás - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu
részletek »

Útinformációk - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: belfoldiutazas.tlap.hu » Útinformációk
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fővinform

Fővinform

A legfrissebb és legátfogóbb fővárosi közlekedési hírportál, ahol 30 percenként frissül a közlekedési hírek. Honlapon friss térképes közlekedési hírek mellett útlezárások, felbontások és korlátozások hírei és parkolási információk találhatók.

Magyar AutóKlub

Magyar AutóKlub

Európai közlekedési hírek a Magyar Autóklub honlapján,a hol ezenkívül klubtagoknak és nem tagoknak egyaránt útvonaltervező, klubinform, országismertetővel és friss hírekkel várják a weboldalra látogatókat.

Magyar Közút Útinform

Magyar Közút Útinform

A Magyar Közút Útinform osztályának weboldalán, a legfrissebb közcélú közlekedési információk találhatók! Aktuális forgalomkorlátozások, balesetekről, kamionstopról a nap 24 órájában. A Heti forgalomkorlátozás címszó alatt táblázatos, az Aktuális forgalomkorlátozások címszó alatt pedig térképes összeállítást találnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő közúthálózaton végzett összes munkáról és forgalomkorlátozásról.

Rádiós és személyi asszisztencia alkalmazás

Rádiós és személyi asszisztencia alkalmazás

A 2013-ban alapított cég célja egy több funkciós rádiós alkalmazás kialakítása volt. A Vocalio rádiós és személyi asszisztencia alkalmazás magába foglalja mindazon funkciókat, amiket az autóban ülő, rádiót hallgató célközönség elképzel. Változatos zenék, személyre szabott hírek, közlekedési információk, kedvezményes kuponok, mindez egy helyen. A telefonba épített GPS és a felhasználó által jelölt preferenciák segítségével csak olyan híreket és közlekedési információkat biztosítunk az utazók számára, ami őket érdekelheti.

Útinformációk

Útinformációk

Az Útinformációk egy ingyenes útinformációs weboldal, ahol traffipax mérések, útlezárások, dugók, balesetek, terelések... azonnali és teljességre törekvő frissítéssel, egész Magyarországon! És mindezt teljesen ingyenesen! Indítsuk el mihamarabb együtt Magyarország közösségi útinformációs weboldalát!

Tuti menü