Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Információs oldalak képes leírás - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu
részletek »

Információs oldalak - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: belfoldiutazas.tlap.hu » Információs oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Autóbusz bérlés

Autóbusz bérlés

Autóbuszos személyszállítás itthon és külföldön, kényelmes, biztonságos járművekkel, kedvező áron, az év minden napján. Szolgáltatásaink: bel- és külföldi kirándulások, osztálykirándulások, vállalati utak, baráti és családi utazások, esküvők, születésnapok, európai körutak, kiállítások, rendezvények és konferenciák vendégeinek szállítása, síutak, reptéri transzfer, idegenforgalmi programok lebonyolítása (pl.: városnézés, Dunakanyar, Balaton, pusztaprogram stb.) dolgozószállítás. Célunk, hogy a Megrendelőink és az Utasok megelégedésére pontosan, biztonságosan, jó hangulatban bonyolítsuk le az utaztatást és ezzel elnyerjük további bizalmukat.

Autókölcsönzés Online

Autókölcsönzés Online

Autókölcsönzés, bérautó foglalás külföldön és belföldön interneten keresztül. Online autóbérlés szolgáltatás garantáltan legjobb árakon az autó kölcsönzés piac kiemelkedő vállalkozásainak ajánlatából. Olcsó autókölcsönzés lehetőségét a világszerte működő autókölcsönző partnerek ajánlatainak árösszehasonlítása adja, továbbá az árgarancia szolgáltatás. Autóbérlés során bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük hívja a ügyfélszolgálatunkat. Világszerte több mint 26000 autókölcsönzés ponton van lehetőség a bérautó felvételére és leadására. Több mint 180 világmárka autókölcsönző biztosítja megbízható bérautó kínálatot, hatalmas választékot és garantáltaltan legjobb árakat. Autóbérlési partereink között található: AVIS, Budget, Hertz, stb.

Bőröndök & táskák - Tchibo webáruház

Bőröndök & táskák - Tchibo webáruház

A Tchibo bőröndjei és trolleyjai hihetetlenül nagy űrtartalommal rendelkeznek és könnyen gördülő kerekeiknek köszönhetően még akkor is nagyon kényelmesen mozgathatóak, ha teljesen tele vannak. Minden bőrönd, trolley és táska strapabíró anyagból, a jól megszokott, kiváló Tchibo minőségben készül.

GPS navigáció kölcsönzés

GPS navigáció kölcsönzés

Autós navigációs készülékek bérlése, kölcsönzése a Bérbe.hu oldal segítségével. Gyors és egyszerű keresési rendszerrel akár regisztráció nélkül is. Add bérbe azonnal - kölcsönző portál, kölcsönzés, bérlés!

Itthon - belföldi turisztikai portál

Itthon - belföldi turisztikai portál

Magyarországon itthon otthon van! A legnagyobb belföldi turisztikai portál, ahol program keresés, szálláshelye, ajánlatok, nyereményjátékok, látnivalók, vendéglátók, nemzeti parkok információi találhatók.

Legyen Ön is idegenvezető!

Legyen Ön is idegenvezető!

Idegenvezető képzés az országosan. Ha Ön is szeretne idegenvezetőként dolgozni és megmutatni a turistáknak az országok nevezetességeit, vagy csak tudását fejlesztené, akkor válassza képzésünket! Érje el a kitűzött célját mielőbb a mi közreműködésünkkel. Cégünk több mint 10 éve foglalkozik felnőttoktatással, az ez idő alatt felhalmozott szakmai tapasztalat alapján bátran ajánljuk Önnek idegenvezető tantermi és távoktatásos képzésünket. Küldje el érdeklődését a képzésre még ma és kezdje el már holnap.

Szilvesztertipp

Szilvesztertipp

Szilveszteri programok és szilveszteri ajánlatok az év utolsó napjaira. Töltse kellemes helyen az ünnepet családtagjaival és szeretteivel Magyarország legszebb helyeinek bármelyikén. Válogasson a számtalan ajánlat közül!

Tourinform

Tourinform

Magyarország több, mint 140 településén várja Önt az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai információs iroda, amelyben tájékozódhat a település, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról. A Tourinform-irodák munkatársai magyar és idegen nyelven készséggel tájékoztatják Önt szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, szolgáltatásokról. A Tourinform-irodákban hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhat térképeket, útikönyveket, turisztikai kártyákat, képeslapokat, lefoglalhat helyi turisztikai programokat, szálláshelyeket, jegyet válthat különféle rendezvényekre.

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás kötésekor sem árt körültekintőnek lennünk. Gyakori hiba ugyanis, hogyha az utasbiztosítás kerül szóba, sokan kizárólag a poggyászbiztosításra gondolnak, dacára, hogy a poggyászkárok legrosszabb esetben is csak néhány százezres veszteséget képeznek. Sokkal komolyabb anyagi terhet róhat ránk viszont, ha hazánktól távol betegszünk meg, esetleg baleset ér bennünket. Egy komolyabb síbaleset után a helikopteres mentés milliós költséget jelenthet, nem beszélve a kórházi kezelésről, ami akár a mentés többszörösébe is belekerülhet.

Hirdetés
Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítás kalkulátor

Az oldal kiemelten foglalkozik utasbiztosításokkal. Egyrészt tájékoztatást nyújt, másrészt pedig kalkulátort, és online kötési lehetőséget tartalmaz (jobb oldali menüsor). Ezen kívül más biztosítás típusok is köthetőek az oldalon keresztül, illetve a biztosításokkal kapcsolatosan megjelenő fontosabb híreket is közzé tesszük.

Útravaló

Útravaló

Útravaló információk a Rendőrségtől. Milyen úti okmánnyal lehet külföldre menni? Melyik személyi igazolvány jó a határátlépéshez? A régi, keményfedeles? Az újabb, a puhafedeles? A kártya formájú? Az ideiglenes? A legfontosabb, hogy az utazás kezdete előtt győződjünk meg az úti okmányok érvényességéről. Ha az úti okmány nem érvényes, akkor nem mehetünk külföldre. Az, hogy csatlakoztunk a Schengeni Egyezményhez nem azt jelenti, hogy úti okmány nélkül léphetjük át a schengen tagországok határát. Útlevéllel, vagy személyi igazolvánnyal mindenféleképpen rendelkezni kell.

Tuti menü