Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Időjárás képes leírás - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu
részletek »

Időjárás - Belföldi utazási oldal, szállás info.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: belfoldiutazas.tlap.hu » Időjárás
Keresés
Találatok száma - 5 db
7 és 15 napos időjárás előrejelzés

7 és 15 napos időjárás előrejelzés

Animációs megjelenítésünkkel a mai és a további napok időjárása is megnézhető akár percek vagy konkrét órák beállításával. Ezen kívül, hasznos és érdekes írások segítik a látogatóinkat a hétköznapi problémák megoldásában. Hamarosan itt a nyár és ezért meg fogjuk jeleníteni Európa országainak időjárásait is illetve tengerek és tavak hőmérsékletét is. A téli hónapokban a hójelentéssel is szolgálunk a téli sportok szerelmeseinek, hazai és környező síparadicsomok tekintetében. Facebook-on is jelen vagyunk már ahol akár Te is csatlakozhatsz közösségünkhöz.

Európai Meteorológia Szolgálat

Európai Meteorológia Szolgálat

Az Európai Meteorológia Szolgálat honlapján a legfrissebb térképes és videós időjárás előrejelzés található, országonként, magyarországi megyékre bontva. Ezenkívül műholdkép, radarcímek és pozíciók, UV címek, hójelentés és vízhőmérséklet található.

Köpönyeg

Köpönyeg

A Köpönyeg weboldal 15 napos időjárás előrejelzést kínál a weboldalán régiókra bontva, ahol ezenkívül még pollenjelentés, fesztivál infó, közösségi oldalak és világjáró található. Beilleszthető időjárás addon eszközök és letölthető bannerek segítik a webmasterek munkáját.

Országos Meteorológia Szolgálat

Országos Meteorológia Szolgálat

Ha a legfrissebb haza és külföldi időjárásra kíváncsi, vagy szeretné tudni az előrejelzést, akkor az Országos Meteorológia Szolgálat weboldala a legfrissebb híreket nyújtja. A weboldalon ezenkívül még további információk találhatóak országos figyelmeztető előrejelzésről, orvosmeteorológiai jelentésről. Radar-, műhold-, hőmérséklet térkép és égkép található még az oldalon.

Viharjelzés

Viharjelzés

Amikor még nyár közepén oldalunkon elindítottuk apró, ám hasznos fejlesztésként az automatikus viharjelzés funciót, magunk is meglepődtünk, mekkora sikert aratott nézőink és észlelőink körében. Az akkori szolgáltatást csupán a Percről Percre rovat kiegészítésének, vagy éppen hiánypótlásnak szántuk; az automatika a legfrissebb zivatarok felbukkanását követő másodpercekben máris figyelmeztette az oldal látogatóit a váratlan viharokra.

Tuti menü