Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Belföldi utazási oldal, szállás info fórum 35978 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Belföldi utazási oldal, szállás info fórum 35978 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Belföldi utazási oldal, szállás info fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: belfoldiutazas.tlap.hu » belfoldiutazas.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Fischer Anna hozzászólására
ZSÓRIFÜRDŐ
Felhívom mindenki figyelmét, aki Zsórifürdőn keres szállást, hogy a Hímer panziót messziről kerülje el!!!
Most hétvégi tapasztalatunk:
A szobánk olyan mértékben koszos volt, hogy nem tudtuk eldönteni, hogy a szőnyeg fél éve vagy egy éve nem volt kiporszívózva. Barna vízköves wc, lefolyó körül fekete mosdó, mindkettő kis vízkőoldóval pillanatok alatt tisztítható lett volna.
A hétvégét kimondottan a pihenéssel szerettük volna eltölteni, gondolom egy gyógyfürdő mellett ez nem csak a mi igényünk lett volna. A panzióban azonban megszállt egy kézilabda csapat is, este egy szobából asztalt, székeket tettek ki a folyosóra és ott söröztek, hangoskodtak, felszólítás után sem csendesedtek el, ezzel zavarva a panzió többi vendégét. A recepción is szóltunk, de hiába, pedig az ő kötelességük lett volna gondoskodni a vendégek nyugalmáról, ha kell akár a hangoskodó vendégek panzióból való kirakásával.
A panzió egyetlen előnye, hogy közvetlenül a fürdő mellett van, de ugyanilyen távolságra (vagy talán pár méterrel közelebb is) a fürdő másik oldalán is van egy panzió, továbbá még vagy 15-20 szálláshely, szintén nem messze a fürdőtől. Ezekről tapasztalatunk nincs, de a Hímernél csak jobb lehet, ezért legközelebb biztos, hogy másik szálláshelyet keresünk.
Fischer Anna
Tuti menü