Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
részletek »

Belföldi utazási oldal, szállás info fórum előzmények - Fischer Anna [35978]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Belföldi utazási oldal, szállás info fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Keresett kifejezés
Keresés
Fischer Anna - Előzmények2011.01.24. 16:56 | Válaszolok | #35978
Fischer Anna

ZSÓRIFÜRDŐ
Felhívom mindenki figyelmét, aki Zsórifürdőn keres szállást, hogy a Hímer panziót messziről kerülje el!!!
Most hétvégi tapasztalatunk:
A szobánk olyan mértékben koszos volt, hogy nem tudtuk eldönteni, hogy a szőnyeg fél éve vagy egy éve nem volt kiporszívózva. Barna vízköves wc, lefolyó körül fekete mosdó, mindkettő kis vízkőoldóval pillanatok alatt tisztítható lett volna.
A hétvégét kimondottan a pihenéssel szerettük volna eltölteni, gondolom egy gyógyfürdő mellett ez nem csak a mi igényünk lett volna. A panzióban azonban megszállt egy kézilabda csapat is, este egy szobából asztalt, székeket tettek ki a folyosóra és ott söröztek, hangoskodtak, felszólítás után sem csendesedtek el, ezzel zavarva a panzió többi vendégét. A recepción is szóltunk, de hiába, pedig az ő kötelességük lett volna gondoskodni a vendégek nyugalmáról, ha kell akár a hangoskodó vendégek panzióból való kirakásával.
A panzió egyetlen előnye, hogy közvetlenül a fürdő mellett van, de ugyanilyen távolságra (vagy talán pár méterrel közelebb is) a fürdő másik oldalán is van egy panzió, továbbá még vagy 15-20 szálláshely, szintén nem messze a fürdőtől. Ezekről tapasztalatunk nincs, de a Hímernél csak jobb lehet, ezért legközelebb biztos, hogy másik szálláshelyet keresünk.
Fischer Anna

tlap.hu2010.05.24. 13:31 | Válaszolok | #17787
tlap.hu

Üdvözlünk a(z) belfoldiutazas.tlap.hu fórumán!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü